Mennyi cserépre, beton-, fém- és műanyag rendszerelemre van szükségem?

A Terrán szakértői segítenek Önnek!
Csak juttassa el hozzánk tetőjének rajzait, méreteit és mérnök-szaktanácsadó kollégánk kiszámolja a szakszerű kivitelezéshez szükséges anyagszükségletét.

Mit kell tennem?

Küldje el az alábbi adatokat, anyagokat e-mailben az címre:

  • Az Ön nevét
  • Az Ön e-mail címét vagy postai címét – ezen címre küldjük a kalkulációs eredményeket
  • Telefon- vagy mobilszámát (ha kérdésünk merülne fel)
  • Mely Terrán tetőcserepet szeretné a házára? – többet is megjelölhet
  • Milyen színű tetőcserepet szeretne a házára? – többet is megjelölhet
  • Melyik felületkezeléssel? – többet is megjelölhet
  • Ha rendelkezésre áll, akkor engedélyezési szintű rajzokat (pdf, jpg, dwg formátumban): alaprajz vagy tetőalaprajz, homlokzatok és metszetek (amelyekből kiderül a tetőhajlásszög és a tetőtúlnyúlás vízszintes mérete az eresznél). Ha nem áll rendelkezésre, készíthet Ön is egyszerűen kézzel egyet*

Ha elakadna vagy kérdése van, akkor kérjük vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadóinkkal.

* Kézi rajz a tető alaprajzi méreteit, hajlásszögét és/vagy a szarufák pontos hosszát tartalmazza! A rajz mellé – lehetőség szerint – kérjük, küldjön fényképet is az épületről! FONTOS, hogy az Ön által megadott méretekből fogunk számolni, így azok pontossága határozza meg a kiadott anyagszükséglet pontosságát!

Mit fogok kapni?

Mérnök szaktanácsadónk olyan anyagszükségletet fog Önnek küldeni ami tartalmazza a szükséges elemek (alapcserép, idomcserepek, stb.), az ajánlott kiegészítők (alátéthéjazat, kúpalátét, hófogó, stb.) mennyiségeit. A listában benne lesz minden olyan további elem is ami a Terrán tetőrendszerben megtalálható, hogy Ön opcionálisan a saját igényeire is megoldást találhasson. A kapott lista természetesen módosítható! Ehhez használja ki szaktanácsadóink tudását, tapasztalatát! A felsorolt elemekről, azok felhasználásáról bővebb információt weboldalunkon talál!

E-mail: