Istoricul firmei

Istoricul firmei noastre se datează pănă aproape acum 100 de ani, pănă în 1920, când Mészáros Kálmán a început producția de țiglă din beton.

Mai multe detalii

Grupul de societăți Terran

Societatea noastră, Terran este prezentă nu numai pe piaţa internă, dar şi în ţările vecine. Pe lângă uzina din ţară, grupul nostru îşi deserveşte deja clienţii în 7 ţări, în afară de România.

Mai multe detalii

Mediul înconjurător

Ţiglele Terran datorită culorilor naturale şi a materiilor prime folosite se încadrează armonios în mediul înconjurător şi astfel îşi asumă un rol major în modelarea acesteia, dar doar din punct de vedere estetic.

Mai multe detalii

Tehnologie

Tehnologia folosită în zilele noastre în cele trei fabrici se numără printre cele mai moderne. Masa de beton semiuscată se produce din materii prime selectate cu grijă într-un amestecător automatizat. Pentru a atinge calitatea superioară a produsului, reţeta de fabricaţie trebuie să aibă o compoziţie constantă. Tehnologia folosită în fabricile noastre se bazează pe principiul unui circuit complet închis, astfel toate deşeurile şi rezidurile sunt refolosite corespunzător celor mai exigente norme deprotecţia mediului.

Mai multe detalii

Datele firmei

Aici găsiți datele firmei.

Mai multe detalii

Bun venit din partea proprietarului

Ce se întâmplă dacă perseverenţa unei familii rezistă de-a lungul mai multor generaţii?

Mai multe detalii