Cu noi tehnologii de tratarea suprafeței și prin culori noi, dorim să satisfacem cerințele pieței și cele mai mari așteptări.

Toate produsele noastre din beton beneficiează de o protecție de suprafață. Oferim trei tipuri de protecție de suprafață care diferă în funcție de complexitatea și calitatea acestora:

    1. Basic
    2. ColorSystem
    3. Resistor (Tratare premium a suprafeței)

1. Basic

Din aceasta grupă fac parte produsele fabricate cu cele mai răspândite materiale de tratare a suprafețelor. Vopselele si materialele folosite și-au dovedit calitatea si durabilitatea de-a lungul deceniilor.

Avantaje:

  • durabilitate ridicată
  • rezistenţă sporită în timp a culorii
  • finisare și etanșare impecabilă

Atenție: Tratamentul de suprafață Basic nu este indicat separat. Toate produsele noastre sunt tratate Basic, care nu sunt marcate cu sigla ColorSystem sau Rezistor.

2. ColorSystem

Prin dezvoltarea continuă a tehnologiei și această ramură de industrie utilizează materiale mai performante pentru obținerea unei calitați superioare. Protecția ColorSystem vizează tonul culorilor și durabilitatea stării de nou. Produsele cu această suprafață sunt mult mai rezistente la intemperiile vremii.

Atenție: Pe pagina noastră web, toate produsele protejate prin ColorSystem sunt indicate cu logo-ul ColorSystem.

Mai multe informații despre protejarea ColorSystem »

3. Resistor (Tratare premium a suprafeței)

Procesul tehnologic de realizare a suprafeței Resistor reprezintă una dintre cele mai moderne tehnologii de protecție a țiglelor. Datorită acesteia și a materiilor prime folosite se obține o protecție superioară a culorii, suprafața Resistor reprezentând cea mai calitativă suprafață a momentului.

Atenție: Pe pagina noastră web, toate produsele protejate prin Resistor sunt indicate cu logo-ul Resistor.

Mai multe informații despre protejarea premium Resistor »