O întreprindere multinațională dintr-o asociaţie familială

Societatea noastră, TERRAN, este prezentă nu numai pe piaţa internă, dar şi în ţările vecine. Pe lângă fabrica din ţară, grupul nostru îşi deserveşte deja clienţii în alte 8 ţări.

Fabricile noastre din Ungaria

La Bóly (1) a fost lansată în 1993 prima noastră linie de producţie semi-automatizată, care se leagă de numele dr. Mészáros Vilmos. Această linie a fost urmată în 1999 de o tehnologie complet automatizată.

În 2008 la Kunszentmiklós (2) a fost pusă în funcțiune fabrica noastră de învelitori care utilizează una dintre tehnologiile cele mai moderne din zonă.

Pe plan internaţional

În afară de România avem filiale în 3 ţări:

  • Slovacia
  • Ungaria
  • Croaţia

TERRAN Slovakia s.r.o. a fost înfiinţată în 2000, în localitatea Vlčany (3). În 2004 aici am construit o fabrică înzestrată cu o tehnologie complet automatizată. Astfel, aprovizionarea cu produse a pieţelor adiacente s-a simplificat, distanţele de livrare s-au redus, ceea ce a însemnat şi înseamnă şi astăzi nu numai o creştere în eficienţă, dar şi o scădere a impactului asupra mediului înconjurător.

În 2004 am întemeiat alte filiale în străinătate: TERRAN Crijep d.o.o. în oraşul Beli Manastir (4) din Croaţia, respectiv TERRAN Sisteme de Învelitori srl. la Cluj (5). În aceste ţări prezenţa noastră acoperă de asemenea întreg teritoriul țării.
Astfel, în prezent, grupul de companii TERRAN asigură pentru clienţii săi:

  • producție în 4 uzine complet automatizate
  • peste 50 milioane de învelitori vândute pe an, 
  • cu 50 de ani de garanţie

Asigurăm calitatea pe termen lung

Creşterea dinamică a societăţii noastre dovedeşte obiectivul nostru pentru viitor: să devenim lideri de piaţă în domeniul producţiei învelitorilor din beton, atât în România, cât şi în ţările vecine.
Pentru aceasta avem la dispoziţie background-ul tehnic, activitatea de cercetare şi dezvoltare, o relaţie cu clienţii care satisface toate exigenţele, precum şi suportul de marketing necesar. Cele mai importante sunt însă ambiţia şi simţul vocaţiei, prin care putem garanta pe durată lungă calitatea pe care fiecare constructor o aşteaptă de la o învelitoare!

Noi garantăm această calitate pentru fiecare acoperiş pe o perioadă de 50 de ani!