O companie multinațională dintr-o afacere de familie

Compania Terran este prezentă atât pe piaţa internă, cât şi pe piețele din ţările învecinate. În prezent țiglele din beton sunt produse în 5 fabrici complet automatizate și sunt livrate pe piețele din 9 țări.

Fabricile din Ungaria

Prima linie de producție semiautomată a fost pusă în funcțiune în 1993 în localitatea Bóly și se leagă de numele lui Mészáros Vilmos. Această linie a fost urmată de o tehnologie complet automatizată în 1999.

În 2008, la Kunszentmiklós începe producerea țiglelor într-o fabrică nouă, echipată cu una dintre cele mai moderne tehnologii din zonă.

Pe plan internaţional

Sediul central al grupului Terran este în Ungaria, iar în afară de România, avem filiale în 4 ţări:

Mediterran Slovakia s.r.o. a fost înfiinţată în 2000, în localitatea Vlčany. În 2004, aici s-a construit o fabrică echipată cu o tehnologie de producție complet automatizată. În urma acestei investiții, aprovizionarea cu produse a pieţelor adiacente s-a simplificat, iar distanţele de livrare s-au micșorat, astfel eficiența a crescut în timp ce s-a redus impactul asupra mediului înconjurător.

Filialele Mediterran Rom SRL în municipiul Cluj-Napoca, România respectiv Mediterran Crijep d.o.o. în oraşul Osijek din Croaţia au luat ființă în 2004.

În prezent, grupul de firme Terran asigură pentru clienţii săi:

  • Producție în 5 fabrici complet automatizate,
  • Peste 50 de milioane de țigle vândute pe an, 
  • 50 de ani de garanţie pentru produsele din beton.

Asigurăm calitatea pe termen lung

Creşterea dinamică a firmei este dovada obiectivului nostru: să devenim lideri de piaţă în producerea țiglelor de beton, atât în România, cât şi în ţările învecinate. Pentru aceasta, avem la dispoziţie suportul tehnic, activitatea de cercetare şi dezvoltare, un serviciu pentru clienţi care satisface toate exigenţele, precum şi suportul de marketing necesar. Însă cele mai importante sunt ambiţia şi simţul vocaţiei, prin care putem garanta pe termen lung calitatea pe care fiecare constructor o aşteaptă de la o învelitoare.

Noi garantăm această calitate pentru fiecare acoperiş pe o perioadă de 50 de ani!