Prin integrarea componentelor necesare ale sistemului, obținem o soluție de calitate, cu puțin efort, fără probleme pentru a asigura durata de viață cât mai lungă.

Sistemul de acoperiș este compus din 4 elemente:

 1. Folii și acoperiri de acoperiș MediFol
 2. Elemente pentru închiderea coamelor MediRoll
 3. Elemente pentru ventilație
 4. Elemente de fixare

Mai departe vom vorbi despre MediFol. Pentru mai multe informații despre elementele sistemului, faceți click pe linkurile de mai sus..

Rolul foliilor de acoperiș

Țiglele din beton aparțin categoriei de etanșietate sau impermeabilitate. Cu toate acestea, structura acoperișului este sensibilă la umiditate, așadar instalarea unui strat secundar de drenaj crește impermeabilitatea. În acest scop se folosesc foliile de acoperiș.

Cerințe

Selectarea corectă a foliei de acoperiș este foarte importantă, ca în cazul unei alegeri greșite, costul reparației (înlocuire) poate fi de multe ori mai mare decât prețul foliei, deoarece poate fi înlocuit numai prin demontarea țiglelor și a șipcilor.

 • trebuie să fie impermeabile
 • trebuie să aibă o rezistență suficientă pentru a suporta în mod durabil forțele exercitate
 • trebuie să aibă o rezistență suficientă la schimbările de temperatură
 • trebuie să aibă o rezistentă la aburi

Folile de acoperiș cresc rezistența la precipitații, protejează structura și izolația termică, inclusiv oferă protecție împotriva efectelor dăunătoare ale prafului.

 

Unde se pot aplica?

Știați că …

 • În Austria nu se poate utiliza folie sub 140 g / m² conform standardului actual?
 • că înlocuirea unei folii prost selectate cu o dimensiune medie a acoperișului de 100 m² vă poate economisii mii de lei?
 • că perioada de păstrare legală pentru materialele de acoperiș este de 5 ani conform legii?
 • că Terran vă oferă o garanție de 50 de ani pentru toate produsele din beton?

Produse

 1. MediFol TOP 270
 2. MediFol WIND PLUS
 3. MediFol SD
 4. MediFol TEC

Alege produsul care ți se potrivește

Cumpărați numai folii de calitate, nu riscați să instalați materiale de calitate scăzută și de scurtă durată! Cu o folie bine aleasă, puteți obține economii semnificative. Vă ajutăm să găsiți cel mai bun produs pentru nevoile dvs. Contactați-ne la sau la +40/264/462-484!