Începem noul anul cu un produs nou: am lansat varianta roșie a țiglei fotovoltaice Generon, sub denumirea de Generon RED!

Țiglele de culori mai închise au câștigat popularitate în rândul constructorilor, iar țigla fotovoltaică Generon se încadrează perfect în acest trend. Totuși, acoperișurile cu nuanțe tradiționale de roșu și cărămiziu rămân favoritele multora. Gândindu-ne la cei care preferă nuanțele clasice, am început un proiect inovator cu câțiva ani în urmă. Suntem încântați să anunțăm finalizarea acestuia și apariția țiglei fotovoltaice de culoare roșie, Generon RED!

Generon RED formează o suprafață omogenă cu țiglele de nuanțe roșii din oferta Terran, completând acoperișul cu funcția de producere a energiei, și păstrând în același timp aspectul tradițional al acestuia. Astfel, sistemul nostru fotovoltaic este acum disponibil atât în culoarea neagră, sub denumirea de Generon DARK, cât și în culoarea roșie, sub denumirea de Generon RED.

Generon roșu nu este doar o noutate în ceea ce privește culoarea. A fost dezvoltat cu un strat îmbunătățit care prelungește durata de viață a produsului. Sistemul fotovoltaic Generon – atât în versiunea neagră, cât și în cea roșie – este în continuare compatibil exclusiv cu țiglele Rundo și cu cele Zenit înnoite, acum sub numele de Zenit Max.

Iată țigla Zenit Max îmbunătățită, perechea perfectă pentru Generon RED

Produsul nostru de succes, Zenit, a fost îmbunătățit și a primit o nouă denumire: Zenit Max. La Zenit Max, la fel ca la țiglele fotovoltaice Generon DARK și RED, falțul de îmbinare a fost repoziționat pe latura opusă, stânga, extinzându-se pe întreaga lungime a țiglei. Aceasta înseamnă că lungimea de acoperire a țiglei Zenit Max este acum mai mare, permițându-ne să atingem o densitate de 10 țigle pe metru pătrat, similară cu cea de la produsele ondulate, totodată se reduce și suprapunerea minimă.

Am demarat procesul de dezvoltare al produselor noastre acum câțiva ani, și sperăm că atât Generon roșu, cât și Zenit Max vor câștiga aprecierea profesioniștilor și a publicului larg!